Uitslag Iijima Cup 2014

Het eerste weekend van maart was de jaarlijkse Iijima Cup. Het was alweer de 25ste editie, maar deze keer een hele byzondere. In plaats van één dag, werd het evenement verdeeld over twee dagen. De zaterdag waren de individuele wedstrijden voor kyu, dames en heren. De zondag voor teams van 5. FuMetsu was aanwezig met een grote delegatie (3 teams!) en dat zonder de leden die in de Nederlandse selectie speelden. De uitslag van de FuMetsu leden:

Bij de dames won Seekee Chung de fighting spirit prijs. In de finale van de heren, verloor Werner Karnadi nipt en moest zilver naar huis meenemen. Het Nederlands team dat 3de werd op de zondag bevatte 3 FuMetsu leden: Joeri van der Burgh, Seekee Chung en Werner Karnadi. De fighting spirit prijs was voor Dai Linh Nguyen!

Gefeliciteerd allen!

Hier een kleine samenvatting gemaakt door onze Jeroen Wolf!

Reacties zijn gesloten.