Iijima Cup 2019

Beste allen, 
Het is een alweer een tijdje terug maar voor de lezers die nog niet op de hoogte waren van de resultaten van de afgelopen Iijima Cup (16&17 maart) wilden we je dit nieuwtje toch niet onthouden. 
Allereerst, heeft Arjan bij de kyu-categorie de fighting spirit prijs gekregen! Een hele mooie prestatie voor iemand die voor het eerst aan wedstrijden heeft meedeed. Maar natuurlijk hebben ook de andere Kyu-deelnemers (Joost en Yu Han) keihard gevochten. 
Verder heeft het Nederlandse herenteam bij de teamcategorie de eerste plaats behaald! Onze Fumetsu-leden Joeri, Dai Linh, Winston en Rick die een onderdeel waren van het Nederlands team hebben fantastisch geknokt. In de finale moesten zij het opnemen tegen het nationale herenteam van België.
In een paar rondes ervoor had ook het Nederlands damesteam tegen dezelfde Belgen gevochten. Hoewel ze niet hebben gewonnen, hebben de dames aardige weerstand geboden. Zowel Pakwan en Mariëlla hebben namelijk beiden een punt op de heren kunnen scoren!
We hopen dat de teamspirit erin blijft tot en met het EK in Servië later dit jaar! Gefeliciteerd met jullie prestatie!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, zittende mensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, staande mensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Reacties zijn gesloten.