Edo Cup & Odinot Cup

22 April 2018 Je bent nooit “klaar met kendo”. Dit geldt ook voor de ervaren kendoka’s die soms al meer dan 20 jaar kendo beoefenen. De Odinot Cup is ontstaan omdat ook de rijpere beoefenaars onder ons hun skills scherp willen houden en willen blijven testen. Zo werd er in de weken voor dit 50+ plus toernooi opeens wel heel hard en serieus getraind door onze Fumetsu-senioren. Er werden nog meer rake klappen dan anders uitgedeeld door onze senseis. 

Gerard sensei ging op zondag als een trein, maar bij Koos sensei speelden de zenuwen hem aardig part. Hij moest toch eerst aardig warmdraaien maar gelukkig belette de stroeve start hem niet om zijn titel van vorig jaar te verdedigen. 

Resultaat voor Fumetsu: 1e plaats: Koos, 3e plaats: Gerard en Dragan. Fumetsu is trots op haar oudjes!

Verder deden de zusjes Dagmar en Hedwig mee met de categorie jeugd van de Edo Cup mee. Dagmar behaalde de 2 plaats en Hedwig kreeg de Fighting Spirit prijs!

Bij teams zijn de volgende resultaten behaald:

  1. FuNedSu: Dai Linh, Joeri, Mariëlla
  2. Schaal van Rickter: Rick, Winston, Fleur 
  3. Train to Incheon: Olga, Pakwan, Jouke 

(* dik bedrukte namen zijn Fumetsu-leden)

(Foto: Kendo Fam)

 

Reacties zijn gesloten.