Examens!

Op 3 mei was er op de Centrale Training in Amsterdam weer de gelegenheid voor degenen die examens wilden afleggen. Vanuit Fumetsu hebben Drazen, Pakwan en Winston afgelopen weken zich voorbereid op het examen die zij op deze dag wilden afleggen. Een kendo-examen blijkt altijd maar weer een intense gebeurtenis met zenuwachtige momenten. Zit mijn uitrusting goed? Ken ik mijn kata’s nog wel? Als ik de jigeiko maar goed uitvoer….

Fumetsu wil graag Pakwan feliciteren voor het behalen van haar Shodan (1e dan)! Ook Winston heeft zijn allereerste examen goed doorstaan en heeft zijn Kyu gehaald! Goed gedaan!

Helaas heeft Drazen het net niet gered om te slagen voor zijn 3e dan. Gelukkig heeft hij van de jury goede feedback gekregen en mag hij nog een paar kleine puntjes verbeteren voor de volgende poging. Volgende keer gaat het lukken, Drazen!

examens_20150502

Reacties zijn gesloten.