Fumetsu-leden geselecteerd voor het Nederlandse team!

Joeri Winston

De selectie voor het Nederlandse team is bekend! Afgelopen jaar hebben twee Fumetsu-leden (Werner en Seekee) zich na jarenlang ingespannen te hebben voor het vaderland, terug getrokken uit het nationale team. Dit jaar is Joeri wederom geselecteerd voor het Nederlandse herenteam. De nieuwe aanwinst vanuit Fumetsu is dit keer: Rick en Winston voor het herenteam en Pakwan voor het damesteam!

De oude teamleden weten uit ervaring dat de selectie slechts “het begin”  is en dat er vanaf nu juist nog extra hard getraind moet gaan worden. De komende Europese Kampioenschappen zullen eind maart in Macedonië plaats gaan vinden. Werner die nu mee zou gaan als manager voor het nationale team zal goed op de nieuwkomers letten.

Eerst hard trainen daarna hard feesten!

Rick Pakwan

Reacties zijn gesloten.