Teamselectie Europese kampioenschappen 2017 bekend!

Onlangs is weer de teamselectie door de bondscoach bekend gemaakt. Er kan gezegd worden dat Fumetsu een flinke stempel drukt in het Nederlandse kendoteam van 2017 dat in mei het vaderland gaat vertegenwoordigen in Boedapest.

Vanuit Fumetsu zijn 4 heren en 2 dames geselecteerd. Daarnaast is Koos sensei gekozen tot shinpan, die eveneens op de Europese kampioenschappen aan de bak mag.

De heren en de dames van Fumetsu hebben het afgelopen jaar keihard getraind om in aanmerking te komen voor het team. Joeri, Rick, Winston en Dai Linh gaan mee voor het herenteam. Voor Dai Linh zal dit zijn debuut zijn op het Europese podium. Spannend! Pakwan is voor de tweede keer gekozen voor het damesteam. Door omstandigheden viel er bij de dames een plekje open waardoor Seekee uit de mottenkast getrokken is en gevraagd is om een jaartje in te vallen als speler. Het wordt weer oude tijden herleven voor deze oudgediende.

Fumetsu is trots op deze harde werkers, en natuurlijk ook degenen die net zo hard hebben getraind maar nét niet geselecteerd zijn. Succes is immers nooit te danken aan slechts enkele personen zonder de inzet van de rest van de dojo.

Het wordt komende tijd in elk geval nog harder trainen!

Gefeliciteerd teamleden!

 

Reacties zijn gesloten.