NK teams & Kyu toernooi 2018

17 juni 2018 Deze zondag heeft voor veel gemengde gevoelens gezorgd. Zo mogen we heel trots zijn op onze Zeno die dit jaar eerste is geworden bij het Kyu-toernooi! Het is namelijk alweer drie jaar geleden dat onze dojo een Kyu-kampioen heeft voortgebracht. Alle reden voor een borrel na de eerst komende training!

Helaas heeft Fumetsu haar titel van de sterkste dojo van Nederland na 4x op een rij dit jaar niet kunnen behouden. Het was een pijnlijke nederlaag in de finale tegen Renshinjuku (Amstelveen) en heeft veel stof opgeleverd om de komende tijd erover na te denken. Renshinjuku had in de finale een tactische teamwisseling neergezet en van onze zijde waren er steken gevallen die niet hadden gehoeven. Er zal hier het komende jaar flink over nagedacht en getraind moeten worden om de fouten die dit jaar gemaakt zijn volgende keer te voorkomen. Het positieve noot van dit verhaal is: je leert altijd meer van verlies dan van een overwinning. Dus de Rotterdamse motto “Sterker door strijd” geldt nog altijd! 

 

Reacties zijn gesloten.