Tengu Cup 2018

23 juni 2018 Zoals elk jaar ging er ook dit jaar weer een grote Nederlandse delegatie naar Frankfurt voor de Tengu Cup. Sommigen ter voorbereiding voor het komend WK, anderen vooral voor de gezelligheid en de welbekende BBQ met bier.

Zeno was nog steeds on a roll en heeft bij de kyu-categorie wederom voor een prijs gezorgd: 3e plaats! Heel goed, Zeno, ga zo door!

Bij de heren was geprobeerd een Nederlands herenteam neer te zetten zoals het team dat naar Korea zou gaan, maar niet alle teamleden konden erbij zijn. Dus had Werner en nog een andere invaller de lege plekjes opgevuld. Dit team heeft zich kranig door gelederen heen geknokt en heeft bij de teamscategorie ook de derde plaats behaald. Gefeliciteerd Werner, Dai Linh en Winston!

Ook al hadden de andere Fumetsu-deelnemers aan dit toernooi verder geen prijzen behaald, er mocht vermeld worden dat er heel goed en tactisch werd gevochten naar wat de persoon waard was. Na deze prestatie mocht er zeker flink op gedronken worden! 

Reacties zijn gesloten.