Fumetsu heeft zijn titel met succes verdedigd!

Op 28 juni in Vlaardingen heeft Fumetsu zijn titel als sterkste dojo van Nederland verdedigd! Op deze zondag vond zowel het kyu-toernooi als de Nederlandse kampioenschappen plaats. Het was een dag van dubbel Fumetsu-succes!

Aan dit kyu-toernooi deden drie leden mee, waarvan voor twee hun allereerste wedstrijd zou zijn. Sebastiaan maakte een aantal zeer sterke mennen, maar de aanvallen telden helaas niet als punten en hij moest het helaas afleggen in de poule. Ook voor Soesanto was dit zijn eerste wedstrijd. Hij kwam door zijn poule maar verloor later van de verliezende finalist. Beiden heel goed gedaan voor hun eerste wedstrijd!
Voor Winston lag de lat wat hoger. Maar, hij heeft het gewoon weer geflikt: hij is onze huidige kyu-kampioen 2015 geworden!

Na de kyu-wedstrijden begonnen de Nederlandse kampioenschappen. Elke dojo van Nederland stelt een team van vijf sterkste spelers van hun club samen en deze teams gaan dan tegen elkaar opnemen. Het Fumetsu-team bestond dit jaar uit: Joeri, Werner, Seekee, Drazen, Dai Linh en Jay Jay. Ook dit jaar was Fumetsu weer de sterkste dojo van Nederland.

Als ik de regionalistische kreet mag uiten: “Sterker door Strijd!” maar vooral sterker door het harde werk. De hele dojo, dus ook de mensen die niet aan het toernooi hebben meegedaan,  hebben hier aan bijgedragen. Een applaus voor iedereen!

11039047_809698432461486_542549906047667203_n fumetsu1 fumetsu

 

 

Reacties zijn gesloten.